Кількість
|
Вартість
|
||
|
Компанія Grand Way не втомлюється радувати своїх шанувальників стильними дизайнерськими розробками і новинками. Модель кишенькового ножа Grand Way Z-5 однаково підійде і для туристів, що використовують ніж в умовах дикої природи, і для автомобілістів, як аксесуар в бардачку автомобіля, і для дбайливого господаря, який любить якісні та стильні речі, цінує комфорт і надійність. Модель Z-5 в деякому роді можна вважати тактичною в силу її чорного клинка. Він оброблений методом чорного Stone Washed, що робить його матовим і несприйнятливим до подряпин. На такому клинку менше помітний бруд, він не відблискує під сонячними променями, не видає місце розташування власника при полюванні і вистежуванні здобичі.
Для виготовлення клинка туристичного ножа Grand Way Z-5 розробники компанії використовували високоякісну японську сталь AUS-8A. Цей матеріал має оптимальний збалансований склад для виготовлення туристичних, щоденних і кухонних ножів. Високий вміст вуглецю, хрому, введення легуючих елементів молібдену, ванадію і кремнію роблять її твердою і міцною. Сталь гартується до твердості 57-59 одиниць за Роквеллом, зберігаючи при цьому непогану ударну в'язкість. Завдяки високій твердості клинок виключно довго підтримує гостроту ріжучої кромки і не вимагає частої правки.
У відкритому положенні клинок туристичного ножа Grand Way Z-5 утримує класичний лайнер-лок, який передбачає відкриття однією рукою. А наявність двостороннього шпенька на клинку дозволяє з однаковою зручністю робити це правші і лівшам. Виступаюча частина лайнера оснащена зазублинами, які полегшують закриття.
Рукоять кишенькового ножа Гранд Вей Z-5 виконана зі сталевих плашок з накладками з сучасного композитного матеріалу G10. Рифлена поверхня укупі з поздовжніми смугами-виїмками робить ніж хватким і ергономічним. Розробники компанії подбали про безпечне використання і продумали виражений акцент у підстави щоб уникнути зісковзування долоні під час роботи. Зручне та приховане носіння забезпечує сталева кліпса, також відшліфована відповідно до клинка.