Кількість
|
Вартість
|
||
|
Кухонні ножиці відрізняються загальною міцністю конструкції, особливо - товстими та міцними лезами з якісної нержавіючої сталі. По-перше, ножиці на кухні використовують для розрізання пакунків, різних ниток і шнурів (що застосовуються, наприклад, при приготуванні деяких м'ясних страв) та багатьох інших подібних, цілком звичайних для ножиць справ.
А ще вони застосовуються для нарізання зелені, оброблення курки, риби, приготування креветок, восьминогів і багатьох інших, більш специфічних занять.
Доречі, багато хто використовує кухонні ножиці і для нарізання піци.
Моделі кухонних ножиць, призначені для особливо важкої роботи, найчастіше мають ергономічні кільця та підпружинені леза. Але, нерідко це бувають просто міцні, надійні повнорозмірні ножиці з добротного пластику та якісної нержавіючої сталі. Дизайн більшості таких кухонних ножиць однаково зручний у використанні як для правшів, так і для шульг.
У будь-якому випадку, гострі, міцні та багатофункціональні, надійні ножиці на кухні обов'язково знадобляться. І неодноразово.
Звичайно, справжні кухонні ножиці повинні бути виготовлені з якісної нержавіючої сталі. Наприклад, вітчизняний бренд GROSSMAN використовує для цього нержавіючу сталь марки 3Cr13.
Її переваги:
- Висока міцність
- Довге утримання гостроти
- Відмінна корозійна стійкість
Головними причинами, через які безліч клієнтів по всьому світу вибирає цю нержавіючу сталь – її висока надійність та доступна ціна. Ви можете довіряти ножицям, зробленим з 3Cr13. Вони насправді придатні для щоденної експлуатації на кухні. 3Cr13 – одна з найкращих нержавіючих сталей у своїй ціновій категорії.