Кількість
|
Вартість
|
||
|
Кухонний ніж ACE K202BK Paring knife призначений для обробки овочів і фруктів. Призначений для використання як на домашній кухні, так і в професійних масштабах. В силу використання високоякісних матеріалів виготовлення і контролю кожного етапу виробничого процесу, модель має всі показники і характеристики, щоб служити виключно тривалий період часу.
Клинок досить широкий, має довжину до 9 см. При цьому товщина на обуху досягає 3 мм, що дозволяє працювати з досить твердими і щільними матеріалами. Геометрія клинка розроблена з метою забезпечити якісний різ і проникаючу здатність. Загострений кінець призначений для здійснення проколів. Матеріал для клинка – японська сталь 420J2. Характеризується низьким вмістом вуглецю, що тягне за собою невисоку твердість, але приголомшливу стійкість до корозії. Лезо не іржавіє навіть при тривалому контакті з вологою і може використовуватися при виготовленні рибальських ножів. При цьому твердості більш ніж достатньо для виконання рядових завдань. Введення легуючих добавок у вигляді марганцю і кремнію забезпечують клинку інертність по відношенню до кислих та лужних середовищ. Плейнова заточка передбачена для виконання точних і рівних надрізів, дозволяє працювати з матеріалами будь-якої щільності і структури. При цьому підновити заточування ріжучої кромки дуже просто навіть за допомогою простого кухонного точила.
Конструкція кухонного ножа ACE K202BK Paring knife виконана у вигляді фуллтанг. Лезо і хвостовик виконані з єдиної сталевої заготовки. При такій побудові просто нема чому ламатися. Ручка оформлена накладками з полімерного матеріалу чорного кольору. Пластик не вигоряє на сонці, приємний на дотик і не вбирає вологу. Накладки закріплені трьома масивними заклепками. Оскільки товщина ручки менше ширини клинка, то виключена можливість зісковзування руки на клинок при роботі. З боку клинка передбачений масивний больстер.